5 motetips for alle jenter

1. Finn din personlige stil

Bestem deg for hva slags klær du føler deg finest og mest komfortabel i. Er det kanskje en jentete stil med skjørt og søte kjoler, trange jeans, sterke farger, eller heller du mot en mer tøff skate/surfestil? Med en gang du finner DIN stil blir det mye enklere å shoppe nye klær du vet du kommer til å bruke. Er det ikke DEG, ikke kjøp det!

2. Ikke vær en «copy-cat»!

Prøv å la være å kjøpe ting bare fordi alle vennene dine har det. Mote og klær er så utrolig mye morsommere når alle har sin egen, unike stil!

3. Ha det gøy med mote!

Ikke stress med mote og trender ? det skal alltid være mest morsomt! Tenk som Katy Perry, hun tar ikke stilen sin og mote så altfor seriøst, men lar heller garderoben sin gjenspeile den morsomme, utadvendte og litt gale personligheten hennes!

4. Tilbehør er din nye bestevenn!

Den enkleste og billigste måten å få noe nytt i garderoben, er å piffe opp noe du allerede har i skapet. En kjedelig genser kan bli helt som ny med et stort og kult halskjede, et knallfarget belte piffer opp jeansen, og armbånd og store øredobber funker til nesten alle slags antrekk. Kjøp tilbehør og smykker på salg, og ikke vær redd for å bruke flere forskjellige på én gang!

5. Lag en inspirasjonsvegg!

Klipp ut kule bilder av kjendiser med kul stil eller av plagg du ønsker deg, fra Julia-bladet eller andre magasiner. Heng dem opp på veggen eller på skapet ? eller hva med å lage en liten inspirasjonsbok med alt du liker? Neste gang du står foran skapet ditt og ikke vet hva du skal ha på deg, kan det hjelpe å bla gjennom boken eller ta en titt på inspirasjonsveggen for å bli inspirert!

 

Hvilket tips likte du best? 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dinminmote

dinminmote

15, Oslo

Denne bloggen er anonym. Jeg kommer fra Oslo, jeg er 15 år gammel. I denne bloggen kommer jeg for det meste til å blogge om mote.

Kategorier

Arkiv

hits